Welcome, Guest. Please Login or Register
Decware Audio Forums
09/01/14 at 12:31:01


Pages: 1
Send Topic Print
flickering OC2 (Read 2173 times)
proud_indian
Seasoned Member
****


I love YaBB 1G -
SP1!

Posts: 195
flickering OC2
07/17/09 at 15:43:35
 
Well. my Zkit has been installed and is breaking in. I remember Steve telling me that I should use the OC2 that flickers the least. I presently have three OC2's with me. One is the Raytheon that came with the kit and two Russian ones that I picked up from ebay.

Steve,
I am presently running the Raytheon OC2 that you sent me and today it has begun to flicker.
Is it ok to run the system with the OC2 flickering?
I put in the Russian OC2, but it fires up and then dies... and does so again. Maybe I need to put in the resistor that was sent with the kit to load it.
What would you suggest.....keep using the raytheon or put in the resistor and run the other OC2?

Thanks,

shreekant Smiley
Back to top
 
 

84C, ZBox, Ex mod, Zkit4&5.1, Vcap, CCE, Lowthers, CD200, Power iso and other stuff
WWW   IP Logged
Steve Deckert
Administrator
*****


If the 1st watt
sucks why continue?

Posts: 2392
Re: flickering OC2
Reply #1 - 07/17/09 at 23:24:39
 
Load the tube a little bit harder with the extra resistor.
Back to top
 
 
WWW   IP Logged
proud_indian
Seasoned Member
****


I love YaBB 1G -
SP1!

Posts: 195
Re: flickering OC2
Reply #2 - 07/18/09 at 04:04:37
 
Thanks.


shreekant Smiley
Back to top
 
 

84C, ZBox, Ex mod, Zkit4&5.1, Vcap, CCE, Lowthers, CD200, Power iso and other stuff
WWW   IP Logged
Pages: 1
Send Topic Print